2014. június 10., kedd

Interjúk az elmúlt hetekből

Annyi minden történt az elmúlt héten, hétfőn New Yorkban volt premier, aztán volt a Night Before Our Stars esemény, majd a tényleges premier. Nagyon sok videó jött ki, és igyekeztem nektek ezeket összeszedni, de azért a lista korántsem teljes.
A fontosabbakat beágyazom ide, a többit meg linkelem, mert tényleg nagyon sok van.

Először is, itt az egyik legfontosabb. 2-án, hétfőn a Today show élőben jelentkezett a New York-i premierről, youtube-on lehetett nézni. Hosszú, viszont aki kicsit is tud angolul, annak érdemes végignéznie, mert itt látszik, hogy mennyire jóban vannak egymással. Egyszerűen csak jó nézni őket.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy



Az egyik kedvenc riporterem, Josh Horowitz beszélgetett a stábbal. Ez is elég hosszú, de annyira jó, hogy nem szabad kihagyni.




Itt a Night Before Our Stars esemény, persze csak az interjú része (meg Nat és Alex Wolff előadása, és John kivágott jelenete a végén). Nem túl jó a videó minősége, de azért érthető. Sajnos nem találtam jobbat, de ha lesz fent, akkor cserélem.




Nem igazán interjú, de egy nagyon jó videó. A világ minden tájáról megkérdezték a fanokat, mit szólnak a filmhez, könyvhöz, hogyan viszonyulnak magához a történethez, és ők erről beszéltek. (És többek között Maria Ehrich is benne van, aki Gwendolynt alakítja az Időtlen szerelem trilógiában.)




Today interjú Shailene-nel, Ansellel és Johnnal 1, 2; Laura Dernnel 1, 2.
A szereplők beszélnek a filmről a New York-i premieren.
Young Hollywood interjú Nattel és Ansellel. Ők ketten nem egészen normálisak, úgyhogy ez egy elég viccesre sikerült interjú.
És Shailene-nel is van.
Szintén egy NY-i premieres videó.
This is Infamous interjú Shailene-nel és Ansellel (Csodálom, hogy még mindig nyugodtan tudnak válaszolni a testvér-szerelmespár kérdésre, már én tépem a hajam tőle.)
Shailene, Ansel és Josh, a rendező beszél a Night Before Our Stars eseményen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése