2014. június 5., csütörtök

Öt dolog, amit tudnod kell, mielőtt megnézed a filmet

Az MTV készített egy listát, mire kell felkészülni a film előtt.

Láttad az előzetest és néhány klipet, de készen állsz a Csillagainkban a hibára? Összeírtunk egy listát, ami segít felkészülni a filmre. (Bónusz tipp: vigyél zsepit.)

Egy film a rákról, ami nem a rákról szól
A címsor így szól: "Beteg egy szerelem.", ami egy kicsit félrevezető. Igen, a Csillagainkban a hiba két tinédzserről szól, akik a rákkal harcolnak, de nem a betegségük van a középpontban, hanem ahogy egymásba szeretnek.

A könyvet John Green, míg a filmet Scott Neustadter és Michael H. Weber írta
Rengeteg nerdfighter (John Green rajongó-hadserege) aggódott azon, hogy nem maga a New York Times bestseller szerző írja a forgatókönyvet. Pedig nem kéne. Green maga mondta, hogy a Csillagainkban a hiba az egyik legkönyvhűbb adaptáció, amit valaha láttunk. Az előzetes megmutatja, hogy Neustadter és Michael H. Weber mennyi híres könnyfakasztó és szívetmelengető sort hagyott meg, még ha nem is az összeset. Még mindig nem győztek meg? Ezek az emberek írták az 500 nap nyár és a The Spectacular Now forgatókönyvét is. Jó, ha elmondjuk, ők aztán értenek a tinédzser szorongáshoz és a jó szerelmi történethez.

Josh Boone, a rendező tudja hogyan csempésszen bele egy kis érzelmet
Hónapokba telt, hogy megtalálják a megfelelő rendezőt, és amikor a stúdió felkérte Josh Boone-t, sokan kérdezték. "Ő ki?". A Csillagainkban a hiba előtt Josh csak pár kisfilmet és a Stuck in Love (Bízz a szerelemben) című filmet rendezte. A Stuck in Love történetében két fiatal van, akiknek a bestseller író apjuk árnyékában kellett felnőniük. A saját hangjuk megtalálásáról, fiatal szerelemről szól, és arról, hogy tudd, miért érdemes harcolni. Ehhez a filmhez is zsebkendő kell.

Nem csak Shailene Woodley-ra és Ansel Elgortra érdemes odafigyelni
Jegyezzétek meg a nevét: Nat Wolff. Isaac szerepében tündököl, Hazel és Gus támaszcsoportjának egy másik tagja. Nincs szőke haja vagy zöld szeme, mint a könyvben, és ezért a rajongók sokat elégedetlenkedtek, de John Green bebizonyította rátermettségét az egyik forgatásos videójával. Sőt, Nat már le is szerződött Green következő adaptációjához, a Paper Townshoz, úgyhogy hamarosan még többet láthatjuk.

A soundtrack rettenetesen klassz
Hogy zenésíted meg modern korunk egyik legszívfacsaróbb történetét? Kérd meg a legtermékenyebb előadókat és dalszövegírókat, hogy közreműködjenek a legszívszaggatóbb dalaikkal. Birdy, Ed Sheeran, Grouplove és Lykke Li, ők mindannyian hozzájárultak számaikkal a filmhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése